söndag 12 december 2010

Hej mitt vinterland!

Hej du magsjuka,
nu är du här....

Så sant som det är sagt, förhoppningsvis drar det vidare till nån annan krake snart. Hoppas bara att vi inte får om det innan jul... Usch!
Man kan iaf glädja sig åt att vi inte har kräkts, bara old fashion dirre med tillhörande feber.. Blir inget jobb imorgon heller, men tisdag hoppas jag kunna gå, då är det ju mer än 48 h sedan senaste dirre-attacken! =)

Jo just det, jobb ja...Ni läste rätt. Visst har jag fått jobb. Är på Ljunghäll i Södra Vi, trivs som fisken i vattnet. Har fått året ut på papper, men hoppas verkligen på förlängt. Det vore sååå surt att behöva gå tillbaka till arbetssökandet nu när man lagom kommit igång att jobba! Började den 25 oktober.. Vore jättetråkigt att gå tillbaka till soffhänget.... Usch, orkar inte ens tänka på´t!

Snart är det jul, men först är det lucia. Blir inget lussefirande på dagis imorgon för Elias har ju magsjuka.. Han som såg fram emot att vara "Totte" =) Sånt är livet.. varken första eller sista gången han är sjuk..

Jag har inte hunnit baka varken lussebullar, godis eller pepparkakor...

Julstöket får vänta till nästa helg... men då är det ju bara 1 v kvar så då kan det kvitta...Skiter nog i tomtarna iår.. Usch!

Inga kommentarer: