tisdag 28 juli 2009

Utvilad men ledsen i ögat!

Jaaahaa, då var det dags för uppdatering ur fru Gunnarssons liv.
Vi har ju kommit hem från vår utlandsresa nu och det var verkligen en skön semestervecka kan jag lova. Vi låg vid poolen hela dagarna, det var väl ca 35-40 grader i skuggan och 28-30 grader i havet/poolerna. Helt lovely! Elias skötte sig exemplariskt men visst var det jobbigt stundtals. Alla väntetider överallt är ju värst, jag menar han fick ju sitta stilla i bilen till Sthlm, sedan fick vi vänta i 2 ½ timme på Arlanda efter det väntade en 3 ½ timmes lång flygresa och efter det 1 ½ timme i en kokande varm buss. Så visst förstår jag att han var helt slut efter den dagen, han gallskrek hela vägen från Chanias flygplats tills vi kom fram till hotellet. Vår enda tanke då var: Upp med väskorna på rummet och spring ner till poolen! Oj så skönt det var, det går inte beskriva och Elias förvandlades till en fisk! =) Han var så söt (förrutom mot de andra barnen) han lekte i vattnet och åkte rutschekana, å vi som trodde att han skulle vara en badkruka hela veckan. Mot mitten av veckan så hade han lärt sig 2 helt nya ord, trappa (vilket var stegen upp ur vuxenpoolen) och sedan lärde han sig att säga hoppa (vilket han gjorde i poolen så fort han fick chansen).
Maten var toppen, säger bara Tzatziki! Elias gillade t.o.m det vilket han blandade med spagetti och köttfärssås, så såg hans middag ut varje kväll. Tjatigt, I know, men vad gör man när ungen vägrar äta ngt annat. Han tuggade även i sig typ 20 kg vattenmelon under veckan =)
Nog tjatat om Kreta.
Vi håller på och renoverar hemma nu igen, det tar ta mej fan aldrig slut. Denna gång har turen kommit till hallen/trappan till övervåningen. Det blir jättefint med vit färg upp där för det har ju varit en mörkt orangefärgad tygvävtapet där innan, nu blir det värsta ljust ju.

1 kommentar:

Cilla sa...

Om jag var du skulle jag rensa ut skiten på egen hand och tala om för ägarna var det fanns att hämta. Det finns ingen anledning till att någon annans saker ska stressa dig... så det så! Se nu bara till att få tummen ur så kommer allt kännas bättre när du är färdig! PROMISE! Krams