lördag 28 mars 2009

Kräksjuka!

Jaa ni, Igår insjuknade Patte, svärfar, syster Amanda, bror Ante och idag insjuknade mamma. Jädra kräksjuka. Hela helgen sabbad, vi skulle ju fira lillsyrrans fjortisdag idag. Fast det är klart hon fyller inte förräns imorron men vem vet då kanske hon själv insjuknat, på födelsedagen. Tråkigt värre. Igår fördrevs tiden tillsammans med Helen som är hemma på landet över helgen. Vi kollade en film (dina, mina & våra) och sedan beställde vi en pizza att dela på. Men blotta tanken över att man kanske skulle kräkas upp allt sen gjorde att pizzan ställdes in i kylen. =) Sen kollade vi på Let´s dance, iaf till 21.15 sen gick Helen in till kräkföräldrarna och jag gick upp och skulle kolla Laila och Magnus tredje danser, men icke. Somnade innan jag lagt ner huvet på kudden å det gott folk är verkligen inte likt mig. Vaknade dock till jubelropet på tvn när Magnus korades till vinnare. Helt rätt! Han var ju den som helt klart presterat bäst. Laila hade ju ändå dansat en del tidigare, lite fuskvarning. Men som tur var så vann ju Mange iaf.
Inatt fortsatte kräksjukan igen...Elias har nu kräkts 3 nätter i rad. Fattar inte varför det bara sker nattetid. Är så äckligt att bli väckt av "plask" ljudet.. =) Stackarn han var helt likblek i ansiktet. Utmärglad, han har säkert gått ner nått kilo i vikt nu. Inte bra.
Men idag är alla pigga och glada..fast det är klart lite gnällig är nog Elias iaf. Han vill inte äta mat, bara majsvälling som gäller å det är ju inte fel då magen krånglar på han. Hoppas det är över nu inget mer kräks framöver tack!
Pratade med svärmor nu och hon sa att även Helen känner sig krasslig nu. Oh my. Då har verkligen alla här ute på Åhl 140/138 haft maginfluensa!
Ikväll släcker vi lamporna och tänder några ljus men Tvn får allt vara på, alltför beroende för att slå av den. Men om vi släcker alla lampor å borde det ju kompensera lite iaf...
Myskväll blir det iaf..
Bäst att passa på att slänga in ett: GRATTIS!!! Grattis i förskott lillasyster Alicia!!!










49 dagar kvar

1 kommentar:

Josse sa...

Hej!!
Axel kräktes 8 nätter... Så det är bara att härda ut!!
Kram