lördag 4 april 2009

Long time no seen =)

Jaha ni gooo vänner då var det ett tag sen man printade nått här på bloggen. Vi har ju varit sjuka en tid och då har man helt enkelt inte orkat med att blogga. Nu är vi iaf friska allihop. Vi fick åka med Elias till västervik i söndags då vi inte fått i han tillräckligt med vätska, men vi fick åka hem igen på kvällen det var skönt. För de sa via telen att vi skulle räkna med att bli inlagda.. Det slapp vi ju iaf, skönt. Det bästa med sjukhus vistelsen var att eftersom vi hade kräksjukan så slapp vi väntrummet och hamnade istället i karantän! =) Haha..
Veckan som gått har inte inneburit nått speciellt. Mamma fyllde år i torsdags så vi var på kalas där igår. Blev lite bröllopssnack med våra toastmasters där. Kul kul. Nu börjar det verkligen närma sig. Imorgon bär det av mot tyskland, tjänar väl typ 10000 kr på att handla "grejerna" där mot här hemma. Så nu har vi suttit här ikväll och diktat ihop en inköpslista.. Oj oj oj.. det är kostigt varför ska det alltid bli dyrare än vad man tänkt sig från början. Fast å andra sidan är det ju 103 personer som kommer på bröllopet så det går ju åt en hel del. =)
Bordsplaceringen är i princip klar nu, riktigt nöjda blev vi bortsett från att det är 4 stackars män som blir utan bordsdam. Så är det, fler män än kvinnor resulterar ju i det tyvärr.


Nä fy tusan nu e det Robinson som gäller.. Bye!

42 f*****g days to go

Inga kommentarer: