onsdag 22 april 2009

Dagis för hela slanten!

Då har lilleman börjat på dagis, det blev Backsippan i Djursdala som föll oss i smaken. Verkligen helt underbar personal och lagom stor barnaskara. Kanon!
Elias började ju måndags så han har bara hunnit med 3 dagar men oj vad bra det går, han tycker att det är jättespännande. Bara lite ängslig de första minutrarna på morgonen men annars går det bra. Imorgon ska vi lämna honom själv en stund för första gången så vi får väl se hur det går. Tror dock inte att det kommer bli några problem..

Nu är det mycket bröllop som gäller annars, en hel del plannering. Igår var vi och träffade prästen och kantorn. Idag ska vi träffa floristen(farbror Johnny). Imorgon blir det en tur till Tuna bygdegård för att checka av menyn och bordsplaceringen mm. På fredag är det slutprovning av min klänning, efter den provningen så ska den vara klar bara mindre detaljer kvar att justera förhoppningsvis. =) På söndag ska vi träffa fotografen vid den plats vi ska fotas på bröllopsdagen. Blir också spännande..
Nu känner man verkligen att det börjar att närma sig.

23 dagar kvar

3 kommentarer:

Miia sa...

Vad bra att det går bra med inskolningen på dagis:-)!

Ja, tiden går....:-)!
Kram

Unknown sa...

heej!
Josses storasyster här...åhh, vad mysigt med bröllopsplanering! Jag vet exakt hur det känns :) Å jag kan lova att det bara blir bättre o bättre, att gifta sig var/är helt fantastiskt roligt o helt underbart, så passa på att njut nu, det är bara en gång i livet man gifter sig!

Ser fram emot tjusiga bilder :)

Hälsningar Carolin från ett soligt o vårlikt Rättvik

Miia sa...

Tjohej...nu var det länge sen du var här....tittar nästan varje dag... vill ju veta hur ni har det:-).
Kram Kram